Utskriven 2021-12-04 08:32:58
TACK herrar Busk o Blä för att ni så självuppoffrande tagit itu med all världens dummisar. Det räcker faktiskt med att någon i Guanobasaren har ondskefulla planer för att ha rätt att förvara de andra.

Bild: från nätetTack för att ni lyckats införa trygghet och välstånd i Irak. Alla har redan fått el och vatten och ingen behöver längre oroa sig för hemska attentat. Tellus har blivit en så trygg planet att leva på.

Fortsätt gärna att avlyssna en eller Annan Blix. FN är nog bara deras täckmantel för samarbete med de onda. A o B har säkert gömt alla WMD-prylar de hittat. Har ni verkligen letat ordentligt i deras byrålådor och kylskåp? Det är en sammansvärjning för att få er ärliga män att, oförskämt och grundlöst, framstå som lögnare som mördat i onödan.

Den delen av människosläktet som överlever era förebyggande krig kommer att hylla er i tusen år(-sriket). Endast ni och Ariel har förstått att en säker värld bara kan skapas genom att bomba alla områden där någon dummis skulle kunna befinna sig.

Ordförande i Buskisfanklubben, Lucifer


Publicerad på www.fib.se 2004-12-31

Prenumerera på tidningen.

För allt material inom FiB/K:s nätutgåva gäller upphovsrättslagen.