Utskriven 2021-12-02 10:24:23

Stockholmsavdelningens årsavslutning

Lördag den 1:a december ordnade FiB/K Stockholm med ABF Stockholm, föreningen Iraksolidaritet-Stockholm, föreningen Afghanistansolidaritet, Leopard förlag och Farsta bibliotek möte med Åke Kilander som presenterade sin nyutkommna bok Vitnam var nära. Dit kom över 25 personer som diskuterade FNL-rörelsen och det ställdes frågor om hur solidaritetsarbetet gick till och vad vi kan lära. På mötet spred FiB-medlemmarna Lasse.Antonsson, Jörgen Larsson, Olof Rydström och Eva Myrdal information om FiB som tidning och förening.

Lördag den 15:e december var FiB-medlemmarna Lasse Antonsson, Jörgen Larsson, Olof Rydström, Eva Myrdal, Barbro Skoog och Claes Engelbrand i Farsta centrum och sålde tidningen FiB , samlade över 50 undeskrifter för Afghanistan-uppropet Ta hem soldaterna från Afghanistan . Kring en banderoll och ett litet fällbart bokbord vid tunnellbanan Farsta centrum gick det att diskutera med folk, en del människor som kände till FiB från förra seklet (70-talet) var glada att FiB fortsatt att existera.

En lördag varje månad kommer att ordnas tidningsförsäljning i Farsta som Lasse Antonsson och Jörgen Larsson är organisatörer för och som behöver vår uppslutning.

Med detta avslutar FiB/K Stockholm ett kalenderårs verksamhet. Nästa år, januari och februari 2008, är det redan planerat tidningsförsäljningar, en författarafton och ett större seminarium.

Hashim
För FiB/K StockholmsavdelningenPublicerad på www.fib.se 2007-12-20

Prenumerera på tidningen.

För allt material inom FiB/K:s nätutgåva gäller upphovsrättslagen.