Utskriven 2021-12-02 17:43:23

Bra försäljaruppslutning i Stockholm på 1 maj

Bra försäljaruppslutning av fibbare i Stockholm på 1 maj. Fibbare i Stockholm fördelade sig i tre av dom viktigaste tågen; Vänsterpartiets, sossarnas och KPs. Själv blev jag intervjuad av Konflikt i KPs tåg där jag efter tidningsförsäljningen - på begäran - höll i ena pinnen på en antiimperialistisk banderoll.
    Konfliktreportern frågade mig vad antiimperialism betyder, vilket jag förklarade efter bästa förmåga. Bl. a att uttrycket inte är nytt. Reortern frågade vidare varför liknande banderoller (Krossa USA-imperialismen) saknas i V-tåget. Jag förklarade att det beror på Stockholmkurdernas inflytande i V, samt att V:s partiledning i praktiken går Irakiska kommunistpartiets ärenden i Sverige, de som samarbetar i gröna zonen med ockupationsarmén. Föga smickrande alltså.
    På lördag hoppas jag att intervjun kommer med i P1-programmet Konflikt, 4 maj alltså.
    Anarkisterna drog förbi Mynttorget med halsduksromantikerna i en förskräcklig massa. Polishästar anförde kolonnen, som skulle landa på Stortorget i gamla stan. Där våldsromantiska smånassar anatagligen väntade.
    8 fibbare innalles sålde omkring 75 tidningar och tre prenumerationer. Det visar att vi behöver mer oblyga försäljare med lite större självförtroende, för att åtminstone sälja dubbelt nästa 1 maj. En kurs i försäljningsteknik väntar. Det hänger på Stockholmsavdelningen.
    Efteråt samlades ett antal fibbare på pizzeria vid Regeringsgatan för en trevlig avslutning.
 
Dan KotkaPublicerad på www.fib.se 2008-05-04

Prenumerera på tidningen.

För allt material inom FiB/K:s nätutgåva gäller upphovsrättslagen.